Ervaringen

Persoonlijke ervaringen

Wij waarderen het enorm als je je persoonlijke ervaringen met ons als kraamfaam ook met anderen deelt!

We hebben een super kraamweek gehad dankzij Sandra. We voelden ons gelijk op ons gemak en ze deed het ook heel leuk met onze oudste dochter ze betrok haar er ook echt bij met luier verschonen aankleden enzovoort. En leuk spelen hoorde daar natuurlijk ook bij. Maar Sandra is ook een luisterend oor en de zorg voor mij en m’n kleine meid en mijn vriend was ook super ze deed het echt heel goed. Gewoon een superleuke lieve vrouw. Ik kijk terug op een super en leerzame kraamweek. Dank je wel Sandra voor de goede zorgen we gaan je echt missen.

Familie Ruzius

Winsum

Tiidens de befalling en kreamwike fan ús earste berntsje hat Gea ús geweldich holpen. Hiel fijn fûnen wy it dat Gea tiidens de swangerskip al by ús thús west wie en dat fielde direkt fertroud en gesellich. Wy hawwe Gea kennen leart as in kundige, entûsjaste, ûndernimmende, leave ‘kraamfaam’ mei in grutte passy foar har wurk. Gea hat in protte kennis, se hat ús op in soad gebieten goed advys jûn. De húshâlding hie Gea ek altyd tip top foar elkoar, se is in hurde wurkster.

Gea, wat hawwe wy it troffen mei dy!! Wy hoopje datsto mei in in soad wille en passy in soad gesinnen fan dyn kwaliteiten genietsje litte kinst en krekt sa bliid meitsje meist as ús. Dankjewol!

Familie Nauta

Makkum

We hebben een fantastische start gehad voor onze kleine man dankzij Sandra en Gea! De fijne samenwerking, de gemakkelijke manier van kennis overdragen, dat ene grolletje die die net iets te volle luier toch draaglijk maakte.. Nogmaals een groot woord van dank Kraamfaam, bedankt voor de bijzondere, gezellige en bovenal leerzame kraamweek!

Familie Haantjes

Balk

Lieve Gea, wat hebben wij een fijne kraamweek gehad. Het voelde zelfs een beetje als vakantie, voor alles werd gezorgd zodat wij volop konden genieten van onze zoon Ben! Je wist precies wat er nodig was, en we voelden ons echt thuis met jou. De week is voorbij gevlogen!

Familie Haarsma

Rijs

We hebben een week lang onbezorgd mogen genieten van de samenwerking met Gea. De dagen verliepen erg natuurlijk en we hadden het erg gezellig. Gea is een rustige, positieve kraamhulp waarbij geen vraag teveel is en die het belang van moeder en kind altijd voorop stelt!

Tijdens de eerste week van ons eerste kind waren we ons bewust dat er veel informatie en zaken op ons af kwam, Gea gaf ons het vertrouwen doormiddel van haar positiviteit en deskundigheid dat we dit na de kraamweek ook alleen konden.

We raden haar in onze kenniskring zeker aan!

Familie Schurer

Easterein

Ik heb niet zo’n zware bevalling gehad van mijn 2e kindje. Het was wel in het ziekenhuis. Ik dacht dat het bijkomen daarvan zou meevallen. Maar ik kreeg een aantal dagen daarna erg pijnlijke naweeën, had open tepels en was erg vermoeid door slaaptekort, de bevalling en de opkomende emoties. Ik wist het niet hoe ik me staande kon houden voor de baby en de rest van mijn gezin. Maar gelukkig kreeg ik Gea als kraamverzorgster. Het klikte meteen tussen ons. Dankzij haar positieve benadering en steun, kreeg ik meer vertrouwen in mijzelf en ik had het gevoel dat ik er niet alleen voor stond. Aan de ene kant is Gea erg professioneel, maar aan de andere kant is ze heel empathisch en betrokken. Ze voelt goed haar eigen grenzen aan binnen het gezin, zodat het gezinsleven niet veel verstoord wordt door aanwezigheid van een vreemd persoon. Ze stelt zich open en vriendelijk op, zodat de communicatie makkelijk en ongedwongen verloopt. Gea heeft veel kennis en ervaring op haar vakgebied. Haar adviezen helpen mij nog steeds bij het voeden en verzorgen van de baby. Door het pijnlijke kloven, ging het aanhappen van de borst erg pijnlijk. Ik zag “de sterretjes in de hemel”, en begon te twijfelen of de borstvoeding ging lukken, hoewel ik het wel graag wilde doen. Gea voelde dat goed aan bij mij. Ze stelde me steeds gerust, dat het een tijdelijk probleem was. Ze zat aan mijn zij tijdens het aanleggen van de baby. Ik mocht in haar hand knijpen, om de pijn dragelijk te maken. We hebben verschillende dingen uitgeprobeerd om tepels te laten genezen. Daar merkte ik hoeveel kennis Gea had op dat gebied. Uiteindelijk werd de pijn minder en ik kon doorgaan met de borstvoeding. Daar ben ik nog steeds erg dankbaar voor. Ook mijn gezin heeft veel aan Gea gehad. Ze deed spelletjes met mijn dochter, maakte heerlijke fruithapjes voor mij en mijn man en hield ons huis netjes schoon. We hebben goede herinneringen over onze kraamperiode. Het was ons een waar genoegen om Gea bij ons te hebben.

Familie Talsma

Sneek

Wat hebben wij het enorm getroffen met onze lieve kraamverzorgster Gea. Na onze ziekenhuis bevalling stond Gea de volgende dag alweer meteen voor ons klaar. Naast alle goede zorgen voor onze pasgeboren dochter, werd er ook aan de visite gedacht, werd het huishouden gedaan en werden de trotse ouders verwend. Voor alle goede zorgen, tips en adviezen en vooral ook de gezelligheid, zijn we Gea zeer dankbaar. We kijken dan ook terug op een ontzettend fijne kraamweek!

Familie Postma

Nijemirdum

Op 31 augustus 2018 zag onze prachtige zoon Hugo het levenslicht. Waar je in het ziekenhuis overgeleverd bent aan de dienstdoende verloskundige, gynaecoloog en verpleegkundigen, is dat thuis het geval met de kraamverzorgende die je krijgt toegewezen. Onderweg naar huis zeiden we tegen elkaar: ‘’Wat hebben we het in het Antonius toch getroffen met de mensen die ons hebben bijgestaan! Laten we hopen dat dit ook het geval is met de kraamverzorgende die straks bij ons aanbelt.’’ Gelukkig konden we na onze ontmoeting met Gea opgelucht ademhalen, dit zat wel goed… En óf het goed zat: Gea was zeer prettig gezelschap, zorgde dat ik als kraamvrouw goed at en dronk (ze maakte de lekkerste fruitcocktails), bereidde het eten voor, hield het huis heerlijk schoon en paste tussen de middag op Hugo zodat wij een paar uurtjes konden rusten en ons voor de avond en nacht konden opladen. Gea voelde precies aan wat we nodig hadden en de manier waarop ze de dingen aan ons uitlegde en voordeed voelde altijd prettig. Tijdens de kraamweek heeft ze ons alles geleerd wat we moesten weten zodat we aan het eind van de week een stuk zelfverzekerder in onze nieuwe rol als ouders stonden. Door Gea haar zorg, aandacht en toewijding hebben we een ontspannen en heerlijke kraamweek gehad en voelden we ons aan het eind van de week klaar om op eigen kracht verder te gaan. Een mooie toekomst tegemoet samen met ons prachtige mannetje!

Familie Juurd

Sneek