Over ons

Over ons

Wij vinden het waardevol om samen te werken. Op deze manier bundelen wij onze krachten en kunnen we jarenlange ervaring combineren met nieuwe ontwikkelingen en kennis. Wil je meer over ons weten? Lees dan verder.

Gea Tadema

Ik ben Gea Tadema en woonachtig in Harich. Ik ben moeder van twee dochters. Dus ook ik weet dat geluk in een klein rompertje zit.

Al jaren ben ik werkzaam als kraamverzorgende. Ik heb talloze keren die bijzondere, intieme kraamweken meegemaakt, waarin een nieuw gezinslid verwelkomd wordt.

Als kraamfaam haal ik veel voldoening uit het begeleiden van gezinnen. Dat is het leukste wat er is: jou en je gezin op weg helpen zodat jullie na de kraamtijd vertrouwd zelf verder kunnen.

Mijn sterke punten zijn dat ik rustig en kalm ben en een goed aanpassingsvermogen heb. Ik treed niet op de voorgrond. Die plek is namelijk voor jullie als gezin.

Ik ondersteun ook andere gezinsleden en help, waar nodig, in het huishouden. Daarnaast vind ik het van groot belang dat een gezin zich thuis blijft voelen in eigen huis tijdens de kraamtijd

Sandra Visser-Rosier

Ik ben Sandra Visser-Rosier en ik woon in Balk. Ik ben moeder van een zoon en dochter. Onlangs heb ik me als kraamverzorgende aangesloten bij Kraamfaam.

Als jong meisje wilde ik altijd al kraamverzorgende worden. Toen mijn eigen kinderen ouder waren, was het tijd om die droom te verwezenlijken.

Een van mijn sterke punten is dan ook dat ik me als moeder kan inleven in andere ouders en daarom hen goed kan helpen en begeleiden op de weg van het ouderschap.

Mensen vinden mij vaak een baken van rust, zorgzaam en inlevend. Dat is kenmerkend voor mij als kraamverzorgende. Daarnaast vind ik het ontzettend mooi om jou en je gezin te begeleiden en te adviseren zodat jullie vertrouwen krijgen en zelf verder kunnen.

Ik vind het belangrijk om jullie te laten ervaren wat jullie zelf al kunnen. Ik neem jullie dus graag aan de hand mee gedurende het hele traject en stuur bij waar nodig.

Wil je kennismaken met één van ons of heb je vragen? Neem dan gerust contact op