Home 1

alles groeit met liefde

Kraamzorg

Er breekt voor jou een bijzondere tijd aan. Jouw kleine wonder komt over een aantal maanden op de wereld. Maar voordat het zover is, onderneem je een aantal stappen. Mijn hulp is daar eentje van.

Ik ben een zelfstandige kraamverzorgster. Mijn werkgebied valt rondom mijn woonplaats Harich (gemeente De Fryske Marren). Dat wil zeggen dat ik zorg verleen bij gezinnen die binnen een straal van 50 kilometer wonen vanaf Harich, omdat ik binnen drie kwartier bij jullie wil kunnen zijn.

Mocht je twijfelen of je binnen die straal woont, neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op.

In de praktijk
We beginnen met een persoonlijke kennismaking tijdens een intakegesprek. Dat vindt plaats wanneer je 32 tot 34 weken zwanger bent. Tijdens dat gesprek kijken we samen naar benodigdheden. Daarnaast bespreken we jouw wensen en die van je gezin. Zo organiseren we samen de zorg die het beste bij jullie als gezin past.

Wil je mij als kraamfaam? Wacht dan niet te lang met inschrijven op. Hoe eerder je je aanmeldt, des te groter is de kans dat ik jouw kraamverzorgster word.