Home nieuw

Kraamfaam

Gefeliciteerd, je bent zwanger! En wat leuk dat je een kijkje neemt op onze website. Dat betekent dat je je voorbereidt op de komst van de baby. Daar willen wij je met alle liefde bij helpen. Als kraamverzorgenden hechten wij, Gea en Sandra, waarde aan goede begeleiding in deze bijzondere en intieme tijd. Wil je meer weten over kraamzorg en over ons? Dan ben je op deze site aan het goede adres!

Kraamzorg

Er breekt voor jou een bijzondere tijd aan. Jouw kleine wonder komt over een aantal maanden op de wereld. Maar voordat het zover is, onderneem je een aantal stappen. Onze hulp is daar eentje van.

Wij zijn zelfstandige kraamzorg verleners. Ons werkgebied valt in en rondom de gemeente De Fryske Marren. Dat wil zeggen dat wij zorg verlenen bij gezinnen die binnen een straal van 50 kilometer wonen vanaf Balk, omdat wij binnen drie kwartier bij jullie willen kunnen zijn.

Mocht je twijfelen of je binnen die straal woont, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

 

In de praktijk
We beginnen met een persoonlijke kennismaking tijdens een intakegesprek. Dat vindt plaats wanneer je 30 tot 32 weken zwanger bent. Tijdens dat gesprek kijken we samen naar benodigdheden. Daarnaast bespreken we jouw wensen en die van je gezin. Zo organiseren we samen de zorg die het beste bij jullie als gezin past.

Wil je één van ons als kraamfaam? Wacht dan niet te lang met inschrijven. Hoe eerder je je aanmeldt, des te groter is de kans dat één van ons jouw kraamverzorgende wordt.

Ervaringen

Niets is leuker dan een positief bericht van trotse ouders! Wij waarderen het enorm als je je persoonlijke ervaringen met ons als kraamfaam ook met anderen deelt!

We hebben een super kraamweek gehad dankzij Sandra. We voelden ons gelijk op ons gemak en ze deed het ook heel leuk met onze oudste dochter ze betrok haar er ook echt bij met luier verschonen aankleden enzovoort. En leuk spelen hoorde daar natuurlijk ook bij. Maar Sandra is ook een luisterend oor en de zorg voor mij en m’n kleine meid en mijn vriend was ook super ze deed het echt heel goed. Gewoon een superleuke lieve vrouw. Ik kijk terug op een super en leerzame kraamweek. Dank je wel Sandra voor de goede zorgen we gaan je echt missen.

Familie Ruzius

Winsum

Tiidens de befalling en kreamwike fan ús earste berntsje hat Gea ús geweldich holpen. Hiel fijn fûnen wy it dat Gea tiidens de swangerskip al by ús thús west wie en dat fielde direkt fertroud en gesellich. Wy hawwe Gea kennen leart as in kundige, entûsjaste, ûndernimmende, leave ‘kraamfaam’ mei in grutte passy foar har wurk. Gea hat in protte kennis, se hat ús op in soad gebieten goed advys jûn. De húshâlding hie Gea ek altyd tip top foar elkoar, se is in hurde wurkster.

Gea, wat hawwe wy it troffen mei dy!! Wy hoopje datsto mei in in soad wille en passy in soad gesinnen fan dyn kwaliteiten genietsje litte kinst en krekt sa bliid meitsje meist as ús. Dankjewol!

Familie Nauta

Makkum