Home nieuw

Kraamfaam

Gefeliciteerd, je bent zwanger! En wat leuk dat je een kijkje neemt op onze website. Dat betekent dat je je voorbereidt op de komst van de baby. Daar willen wij je met alle liefde bij helpen. Als kraamverzorgenden hechten wij, Gea en Sandra, waarde aan goede begeleiding in deze bijzondere en intieme tijd. Wil je meer weten over kraamzorg en over ons? Dan ben je op deze site aan het goede adres!

Kraamzorg

Er breekt voor jou een bijzondere tijd aan. Jouw kleine wonder komt over een aantal maanden op de wereld. Maar voordat het zover is, onderneem je een aantal stappen. Onze hulp is daar eentje van.

Wij zijn zelfstandige kraamzorg verleners. Ons werkgebied valt in en rondom de gemeente De Fryske Marren. Dat wil zeggen dat wij zorg verlenen bij gezinnen die binnen een straal van 20 kilometer wonen vanaf Balk, omdat wij binnen 30 minuten bij jullie willen kunnen zijn.

Mocht je twijfelen of je binnen die straal woont, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

 

In de praktijk
We beginnen met een persoonlijke kennismaking tijdens een intakegesprek. Dat vindt plaats wanneer je 30 tot 32 weken zwanger bent. Tijdens dat gesprek kijken we samen naar benodigdheden. Daarnaast bespreken we jouw wensen en die van je gezin. Zo organiseren we samen de zorg die het beste bij jullie als gezin past.

Wil je één van ons als kraamfaam? Wacht dan niet te lang met inschrijven. Hoe eerder je je aanmeldt, des te groter is de kans dat één van ons jouw kraamverzorgende wordt.

Ervaringen

Niets is leuker dan een positief bericht van trotse ouders! Wij waarderen het enorm als je je persoonlijke ervaringen met ons als kraamfaam ook met anderen deelt!

Wij kunnen terugkijken op een hele fijne kraamweek, mede door de goede zorgen van Gea! Zij weet precies welke hulp nodig is binnen het gezin en welke ook niet. Het voelde meteen vertrouwd en geen moment ongemakkelijk. Gea werkt ontzettend hard, is deskundig en is daarnaast ook heel gezellig. We zijn erg verwend en gunnen ieder gezin zo’n heerlijke start

Lieke en Jelmer

Workum

Een week lang kraamzorg mogen ontvangen van Kraamfaam Sandra is een week lang genieten.

Persoonlijke aandacht, kundig en professioneel, een luisterend oor, super borstvoedingsadvies, een leuke vertrouwde klik en heerlijke fruitcocktails.

Bedankt voor de fantastische kraamweek.

Jan en Ynes